Proč si vybrat právě koberce?

Koberce beze sporu vytvářejí útulný a teplý domov. Jsou součástí našich bytů či kanceláří spousty let a určitě se to jen tak nezmění. Koberce se rozdělují na bytové a objektové, dále poté podle materiálu do skupin polypropylenové, polyamidové a vlněné.

U nás si můžete vybrat bytovézátěžovéklasické vlněné nebo kobercové čtverce. Ty jsou využitelné jak doma, tak pro komerční prostory. Navíc je můžete kombinovat do různých obrazců a to jak podle barevné struktury, tak podle výšky vlasu.

Koberce se dají zakoupit i za velmi nízkou cenu, takže jsou přijatelné pro všechny. Jejich pokládka je rychlá a čistá. Chůze po měkkém povrchu koberce je příjemná a žádná jiná podlahová krytina se jí v tom nevyrovná. Každý určitě ocení, že koberec šetří Vaši peněženku. Udrží až o 12 % více tepla než dřevěné podlahy.

Žádná jiná podlahová krytina není tak tichá a skvěle zvukově izolující. Dlouhodobá životnost také patří k další z výhod. A nejdůležitější pro všechny je, že si můžete vybrat z mnoha druhů designů, délky vlasu i způsobu zpracování.